miercuri, 5 august 2009

Targ caritabil de carte si accesorii home made - pentru Sorinel

La initiativa Ralucai Gheorghes a luat nastere acest targ, unde, ea e dispusa sa-si vanda cartea "File asimetrice" in scop caritabil, si anume : vindecarea lui Sorinel.
Pentru ca va fi un targ intre prieteni-eu ii consider pe toti cei care ni se alatura prieteni- am hotarat sa fim prezenti si noi cei cu accesoriile home made ; inca nu stiu exact cati, dar sper sa se stranga cat mai multi si cat mai multa "marfa" si absolut tot ce se strange sa mearga la Sorinel.
Va fi prezenta si o urna unde, cei care prefera sa dea pur si simplu bani, fara sa cumpere ceva, pot sa o faca.


Targul se va desfasura pe durata a 3 zile, si anume, din 4 pana in 6 august (marti,miercuri,joi) in Restaurantul Folk-Pub HELTAI de pe strada Clinicilor , nr.18.


Ii rog pe toti cei care cred ca ne-ar putea ajuta cu ceva, fie cu simpla prezenta sau ajutorul in cea ce priveste desfasurarea, sa ma contacteze pe mine sau pe Raluca ; orice ajutor e foarte important!

Dati linkul la cat mai multi cunoscuti! Afise cu evenimentul vor fi puse in magazinele montane si probabil la intrarea in unele baruri si pe strada.
Lumea trebuie sa fie informata de astfel de evenimente, e vorba de viata unui om!

Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat pana acum si asteptam si alte maini de ajutor.

p.s. Monitorul de Cluj e alaturi de noi si veti putea gasi date despre acest targ in editia de maine si de luni, multumesc mult Andrei Szasz !!!
p.s. Multumim mult pentru afis Oanei Navodaru.

contact:
0746-815074 (Miruna Miron)
0732-406860 (Raluca Gheorghes)

Niciun comentariu: